onsdag 4 juni 2008

Sveabingo.com - Sveriges Mesta Onlinebingo

Kvinnor i alla åldrar, och i stigande grad också män, spelar allt mer bingo på nätet. Tyvärr vänder många hallar sig i första hand mot kvinnor, och glömmer allt om den moderna mannen som ofta är lika gripen av onlinebingo som många av dagens kvinnor är. Sveabingo.com önskar att vända denna negativa trenden genom vår neutrala men ändå inbjudande svenska design som använder sig av de klassiska svenska färgerna och en enkel men funktionell utformning. Hela vår sida, alla spel och all övrig information är på svenska och alla våra spel spelas med svenska kronor. Insättningar och utbetalningar görs även de i svenska kronor.

Sveabingo.com vill att alla spelare ska känna sig extra välkomna hos oss och därför ger vi nu alla som registrerar sig på Sveabingo.com hela 30 kronor att spela för – HELT GRATIS!
Denna bonus kan användas i alla våra bingospel och 30 kronor räcker långt i ett av våra billigare
Spel som till exempel BingoRea eller 10-öres bingo.
Har du bråttom? Då kan du ju prova Blixtbingo, det snabba spelet med snabba pengar!Vi dubblar även din första insättning helt upp till 1250 Kronor.
Dessutom får du ett SuperPresentkort värt 200 kronor när du har satt in 300 kronor på ditt konto.

Alla vinster från Sveabingo.com är skattefria eftersom vi innehar EU-Licens genom regeringen i Gibraltar. Några lyckliga storvinnare kommer att kunna kamma hem resor, upplevelser och annat kul, utöver kontanta skattefria pengar – det är ju inte helt tokigt!
Sveabingo.com använder sig av så kallade ’Progressiva Jackpottar’ alltså jackpottar som växer hela tiden tills någon vinner dem. Detta gör att våra jackpottar ofta når upp på svindlande höjder och det är ju inte så dumt. Tänk att kunna bli miljonär på en dag!

Vi önskar er alla Hjärtligt Välkomna till SveaBingo.com!Kom in till Sveabingo.com och ta del av alla fina priser!

Ronnie Tarkas
Affiliate Manager
www.sveabingo.com

Skulle du vara intresserad av att marknadsföra Sveabingo.com kan du titta in på vår Affiliate Sida eller mejla mig på affiliates@sveabingo.comJust nu har vi riktigt bra erbjudanden till våra nya samarbetspartners!

Sveabingo.com – Sveriges Mesta Onlinebingo!

###

Inga kommentarer: